Bestelinformatie

Gratis bezorging voor alle bestellingen boven €500

Maak een account aan om direct via de website te bestellen. Let op: Wij zijn een groothandel en verkopen daarom niet aan particulieren en consumenten.

Het minimum orderbedrag bedraagt €150.

Na het plaatsen van een bestelling via de website ontvangt u direct een bevestigingsmail. In deze bevestigingsmail staat uw unieke bestelnummer. Met dit nummer kunnen wij de status van uw bestelling op ieder moment controleren.

Verzendkosten

Wees erop attent dat wij alleen binnen Europa versturen.

Met onderstaande tabel kunt u een schatting maken van de verzendkosten. De exacte verzendkosten worden pas berekend wanneer u de bestelling heeft geplaatst.

Verzend methoden

Bestellingen worden per aangetekende post verstuurd en komen doorgaans de volgende werkdag aan. Bij grote bestellingen kan het enkele dagen duren voordat uw bestelling verzendklaar is.

Levertijd per land

Verzekerd en discreet verpakt. Alle bestellingen zijn verzekerd tegen diefstal en schade en worden discreet verpakt, met op de buitenkant alleen een verzend- en retouradres. Producten dienen echter wel legaal te zijn in het land van aankomst; de koper is hiervoor verantwoordelijk. Wij behouden het recht om op grond hiervan bestellingen te weigeren. Bestellen is in dit geval op risico van de koper.

Betaalmogelijkheden

We accepteren betalingen per Bankoverschrijving (Sepa), Ideal, Bancontact, Giropay, Eps Überweisung, Multibanco, Przelewy24

U kunt het bedrag overboeken op onze bankrekening.

Eigenaar : Hoekpolder BV
SWIFT : INGBNL2A
IBAN : NL04INGB0008141352

Zodra uw betaling is ontvangen, wordt uw order uiterlijk de volgende werkdag verstuurt. Vergeet alstublieft niet uw naam en ordernummer te vermelden.